H A T

äe, fiiifan. detta är inte roligt, här anstränger man sig och vad får man som tack? N A D A!

jag har aldrig hotat någon förut, men nu jävlar. om dem som läser detta hatinlägg inte kommenterar så kommer jag ta till drastiska åtgärder.

nej, nu känner jag mig hemsk. jag skojade bara. hoppas ni förlåter mig. bara för det kan jag bjuda på en bild som knäpptes för.. 10 minuter sedan kanske. så mår jag nu ungefär.. alltså är jag lite sjuk idag.



tack för mig, leverpastej.

/C


BOKTEST PÅ BARNENS BOKKLUBB

<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" width="320" height="372" id="blog" align="middle"><param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" /><param name="movie" value="http://www.barnensbokklubb.se/bbk2/boknordstestet/blog.swf?p=1,4,5,1,1,1,2,63,din jävla boknörd" /><param name="quality" value="high" /><param name="bgcolor" value="#ffffff" /><embed src="http://www.barnensbokklubb.se/bbk2/boknordstestet/blog.swf?p=1,4,5,1,1,1,2,63,din jävla boknörd" quality="high" bgcolor="#ffffff" width="320" height="372" name="blog" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></embed></object>

maaaagnus, och hans annika!



BÄSTA MAGNUS & ANNIKA!

våffeldagen

tja.
våffeldagen idag då. middag snart då. våfflor snart då.

ja, ungefär så. hehehehe. nej, men annars då?

lyssnar på lite gó musik och känner mig allmänt sprallig. annars är det ganska lugnt.




jag för ex antal minuter sedan fullt koncentrerad på en boll i plast. inget märkvärdigt alls :)

pössss ///CARZOR

Hämd med stort H

detta inlägget är endast en hämd mot min kusin som i förra inlägget trakasserade mig rejält. mig jävlas man inte med ostraffat.

har hittat lite fina bilder på "freddZor" som jag tänkte ni kanske ville se? ok. here we go..


vad glad du ser ut freddzor!


vart är  ni påväg?


you really like familjen robinson, huh?


varför ser du så skärrad ut? håller du på att ramla ner från klipphällen kanske?


"party like a rockstar!"


det var allt! tycker det räcker så..

over n' out ///CARZOR




allt annat än en villig bloggerska

vad som gjorde att jag börja skriva detta skitinlägget:
här sitter jag på sådär halvbra humör och ser att en msn-ruta ploppar upp och det låter "tjingtjong" eller hur nu msn ljudet soundar. i donno.ååååh ja från carko barko tänker jag när jag ser hennes msn namn. men när jag börjar läsa snabbmeddelandet som hon skrev till mig så känner jag hat. hon skriver ungefär följande: HEEJ FREDROS ÄLSKADE KUSIN SOM JAG ÄLSKAR MEST I VIDA VÄRLDEN; DU E MIN STÖRSTA FÖREBILD. - okej right, det där köper jag. visst om hon tycker jag e cool, det stör ju direk inte mig, de e ju bara att tacka och ta emot. men när jag läser det förljande: KAN INTE DU UPPDATERA BLOGGEN NU FÖR FAN SKITUNGE, JAG VILL HA NÅT ROLIGT ATT LÄSA!. då känner jag mig sådär halvpigg på att just göra det som kussen säger. jag e för fan 3 jävla är äldre än dig, jag har makten! jag uppdaterar när jag gör det? faattaru vilken press jag får över mina axlar annars. om inte du skulle skrivit så på msn till mig skulle aldrig det här skitinlägget publiceras! TACK; tack så jävla mkt, eller de e kanske våra låtsas läsare som ska säga tack..

...shit va jag jiddrar



såhär ser min bloggkompis/kusin ut, de e hon som ser upp till mig mest och tycker jag e hetast på denna planet. too many komplinmangs on the same time........ i cant handle it!

EDIT: carolejn ringde och grät i luren efter hon hade läst det här inlägget, vilken j*vla pussy


RSS 2.0