im back!!!

be proud, im back!


vad händer ute i eran värld? hur mår ni? vad gör ni? tell us fellas. såg att freddan inte fått en enda kommentar under tiden jag var lite frånvarande, come on readers! skriv lite hallååå. nej, gör som ni vill, jag ska inte pressa er till att göra något ni inte vill liksom :) så, end of story.

snön har smält. shame. shame. shame. SNÖÖN HAR SMÄLT! jag dör. jag älskar snö. jag avgudar snö. jag äter snö. ja, vad gör jag nu när snön smält?!?!?! okej, (ni som bor uppe i norr och kiruna och runt omkring förstår inte riktigt vad jag menar, men detta e skam)! jag vet inte om den smält hemma där du bor freddziir men har den det?! hur ska jag kunna överleva utan snö? SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ! ♥ okej, ni har nog hajjat grejen, vad tycker ni? älska/hata snö?

fredag idag också, vilket betyder chill chill chill!
nu ska jag sörja att snön smält (varför är jag nära att skriva "smällt" hela tiden..?)

en dagens outfit kommer in vid fyra-tiden..
HADE
/CARZOOOOOOOR


Samma person?





neej.. de kan inte va samma person. man kan inte förändras så här mkt på så kort tid. eller kan man? lyssna på bruttans nya låååt förresten. en riktigt het dängare! HADE ! /// Freddzzooor

Britney Spears supernya låt ! CIRCUS!

SNÖ 4 life

jag tycker att man blir lycklig av snö. det här vädret är sååå härligt! har du oxå snö där du bor carrzor? det har jag iaf :) ikväll blir det snöbollskrig på skolgården med några från de olika gymnasieskolorna .. fett najs, jag kommmer äga hååårt! det blir till att sätta på sig:
långkalsonger
extra sockor
två par mjukisbyxor
galonisar
täckbrallor
5 linnen
8 tshirtar
6 stickade tröjor
en regnjacka
en dunjacka
moonboots
5 vantar
8 mössor
skidglasögon
3 halsdukar
... READY TO GO!
har redan samlat ihop ett lager snöbollar som ligger i frysen nu, får ta the big bag för att få med dem till snöbollsplatsen. SÅ MÅNGA E DET !!!!!!!! wwwooooooooowww........
hoppas ni gillar snön lika mkt som jag !
tjaaaaarååååååå! /// FREDDZORRR.. grr



SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT!

glad you're back lana!

yesyesyes! vårt största fan svettlana är tillbaka! härligt som satan, tack svettis!

egentligen borde jag gå och lägga mig nu, men vi börjar alltid senare på måndagar så det ska nog gå bra ändå :) idag har jag bara tagit det lugnt, efter helgens bravader var det riktigt skönt. var helt slut när jag kom hem i lördags. gick och la oss sent, vaknade tidigt, ont i öronen efter allt skrik (johan palm fansen)... haha, ja, ni fattar nog. på söndagar går också dem bästa programmen, så på så vis längtar jag oftast efter söndagen (bortsett från skolan dagen efter), såhär ser alltid mina söndagar ut tv mässigt:

18.05: One Tree Hill - Kanal 5
19.00: Gossip Girl - Kanal 5
20.00: Ensam mamma söker - Tv 3
21.00: Wallander (idag, annars brukar det oftast bli någon annan film eller andra avenyn på webb tv:n)


hur ser era söndagar ut? nu ska jag sussa!

hörs imorn! och då kommer även en.....
dandandadaaaaaaa..
DAGENS OUTFIT! woho, applåder! man tackar.

/CARZOOOR

OMG JAG HAR ETT FANOO

Freddzoos biggest fan! wow! tack för du tycker att jag e en fashionista, men jag svär på att du har lika stor koll som jag ;) visst jag hittar ju de snygga grejerna men det är väl mest tur, eller kanske skicklighet, vem vet vem vet? CRED TILL LAURA IAF!

wooooh i have a faaaaaaaaan, not you carrzooo. fan va kuuul jag känner mig hedrad, jag sa nog skaffa en fanclub där alla mina fans kan samlas och ha möten om bara miig! jag menar då kan ni få prata ut och berätta hur mkt ni älskar mig och vad ni skulle göra om inte ni inte hade mig som förebild. vad skulle ni ha på er då liksom? 
hej och tack, puss och smack. kom ihåg utan er är jag ingenting!
//FREDZOOR

strange and sad

ja, nu undrar ni vad som är strange and sad... eller "ni" jag menar carro, vi har ju inga läsare längre. och det är det som är så strange and sad. eller läsare kanske vi har men vi har inte kvar våra favvo-kommenterare! frida, svettlana och hampus! jag trodde aldrig ni skulle överge den här bloggen! vi har inte fått en kommentar på huur länge som helst, de e bara att kolla efter varje inlägg. 0 kommentarer står det på varje. huhuhuhu buuhuuu...
kom igen läsare, kommentera! tack sarah förresten för din kommentar. det var den ända vi har fått under väldigt lång tid!
dagens tv: fotbollgalan och design simon & thomas.
dagens citat: "glöm dina bekymmer, imorn kommer nya"... låter bekant? 8-)
dagens youtube klipp: sök på en rolig film
nu börjar jag få ont i huvudet känner jag.. måste sluta. hejhej!
ds


nehe...

.. nej, jag skulle precis börja skriva lite här, men nu ser jag på klockan att reprisen av idol börjar om ca 4 min. uppdaterar om ett par timmar homies.

hade sålänge

/CARZOOOrgrrrr..

"PRINSEN..."

freddan.. du fixade väll en autograf till mig? ...

GAH! jag är grön av avund på dig fredrika, skam att du fick gå men inte jag.. jaja, det där kommer med åren liksom. en sak jag undrar över.. varför i helvete kallas blondinbellas bästis marias pojkvän för prinsen? jag tycker det är så fult. vi har redan en prins och det räcker gott och väl. hmm, no, i don't like it, sen kan man ju disskutera den saken.

ps. något som man också kan garva åt lite lätt är hur blondinbella förut beundrade janne josefsson och nu helt plötsligt tycker att debatt inte borde heta "debatt" eftersom han ändå inte lyssnar på någon annans åsikter. ja blondin-bellis, men du kan vara lugn, jag diggar dig ändå.


trevlig helg  /CARZORrrrr


here you have her, mitt största fanoooo.
Isabella Löwengrip - sveriges största bloggerska.


Blondinbellas fest

was there, cool som jag är. gratis spriiiit, vem tackar nej? update från festen:
blondinbella spåra och kräktes mitt på dansgolvet
blondinbellas pojkvän vänstra med en dam (rykten säger att de va blondinbellas mormor)
blondinbella söp mig redlös (inte okej)
sedan sa hon åt mig att hoppa över räcket på båten och ner i vattnet, hon lovade att de va skitkul (gick inte på det)
därefter va festen slut och blondinbella låg mitt på dansgolvet helt medvetslös. hoppas hon mår bra nu...
det här är en m3 av festen, då förstår ni hur det andra såg ut...


WOOOOHOOOO SPÅÅÅRAT!!!!! ///// FREDDDDDzzz


IDOL-CIRKUSEN

ROBIN E DENNA VECKA DÅÅÅ...

DETTA BÖRJAR LIKNA JAG VET INTE VAD, VAD HÄNDER? FÖRRA VECKAN HÄNGDE DEM TRE BÄSTA LÖST OCH LARS ÅKTE (DEN BÄSTA) OCH NU HÄNGDE DEM TRE BÄSTA ÅTERSTÅENDE KVAR OCH ROBIN E ÅKER..

VEM TYCKER NI SKULLE ÅKA? UT MED ANNA!!! HON ÄR SÅ LAME.



kate voegele som mia i one tree hill



kate voegele - hallelujah.
grym grym grym!

sjukdag

god dag bloggen.

sitter här och slösurfar som bara den, är inne och kollar på roliga videos på 1000apor samt kikar lite på idolsajten på tv4.se.

vad gör ni?

hade gött
/CARZOR

BLONDINBELLAS HEJDUNDRANDE HALLOWEEN FEST PÅ SILJALINE

ja.. det är vad alla snackar om just nu. jag ska faktiskt dit jag själv.. haha, det trodde ni inte va?

nej, jag skämtar som ni kanske förstår, jag har tyvärr inte åldern inne, men annars.. oj oj, vem missar chansen att festa i blondinbellas närhet?! no one..

btw. om jag inte minns fel så ska freddan dit. hon lovade att fixa en autograf till mig.. nu får man bara hoppas på att hon håller sitt löfte.

MTV EMA 08

hallojsan. ligger här och kollar på MTV EMA på tv och jag måste säga att det är grymt! sätt på tv:n och kolla ni med! katy perry är dock ganska jobbig tycker jag, hon är nämligen värdinna på galan och jag tycker hon är lite överflödig. jaja, grymt är det iallafall. nu ska man få se dem nominerade för "act of 2008" och på tredjeplats kom rihanna, leona lewis tog andra platsen och först kom britney spears.

nej, nu ska jag fortsätta titta och digga med till all grym musik

hade

/CARZOR


vinter

hoho i höstmörkret! vad händer? tre dagar sedan jag uppdaterade nu, skärpning carzzan! nej, men bättre sent än aldrig huh? vad har hänt de senaste dagarna då.. jo, allt sådant man brukar göra denna tiden på året. titta på film, vara med kompiar, gå på bio.. you name it! allt mellan himmel och jord alltså. jag tycker de e väldigt cosy på hösten/vintern, fråga mig inte varför men jag är fylld med spänning och stämning så här års.. inte långt kvar till jul nu! såg förresten ett coolt ljus när jag var inne på hemtex igår, det var ett långt rött stort ljus som det stod 24 högst upp på och sedan siffrorna ner till 0. det ska jag lätt köpa i tid fram tills första advent!

nej, nu ska jag plugga lite matte och sedan kolla lite på andra avenyn på svt.se.
inte långt kvar till helg nu heller!
och just det, ni missar väll inte bonde söker fru ikväll? när vi redan är inne på det här med program etc. så skulle någon läsare (eller freddan, men du ser ju inte på det..) kunna berätta för mig vad som hände i gossip girl i söndags? jag missade det och även reprisen som var i måndags. shame!

nej, nu - matte!
god jul!

(okej, inte riktigt än, men jag gillar att säga det..)
/CARZOR


längtar längtar längtar..

sova? huh, don't think so

klockan är ett par minuter över elva på kvällen, skola imorn... ska inte du sooova? undrar ni säkert nu. joo visst skulle jag göra det om det skulle vara en vanlig vardag imorn med skola klockan 8.00, men det är det inte. nej för det e nämligen som så........ AATTTT JAG BÖRJAR 12.20 imorn !!!!!! :D
...hmm, hur kan man bli så glad över sovmorgon? Blir inte ni det? det e såå lyxigt! lyckan att få sova ut på morgonen gör en så glad! känner inte ni så? så känner jag! :) aaaaaaah så nu ska jag slappa runt i mitt rum och inte känna mig stressad över att sova för att kunna gå upp imorn. så skönt. men hur kul e de egentligen att va inne på datan när alla ens kompisar ändå inte är inne? för man ska ju sova vid denna tiden på en vardag! de måste jag iaf... eller nej egentligen inte... jag e lika trött om jag sovit 2 timmar som 8 timmar. så det spelar egentligen ingel roll kom jag på.... haha fett intressannnnnt!
sova imorgon yeahyeahyeah.
sovgott alla skolbarn som ska upp imorn (det ska inte jaaaaaaag)



ZZZzzzzzZZzZzzzZZZzzzzzz....... /// shhhh freddzoor

VANS OF THE WALL

god eftermiddag bloggen

usch och fy freddan, det lät inte så najs! jag har faktiskt själv varit med om det där en gång, mitt golv blev dock inte förstört, tur det!

mamma rensade i "skogarderoben" och ropade på mig och frågade om jag skulle ha kvar mina "rutiga skor" nämligen mina älskade kära fina bortglömda vans. jag blev glatt överraskad över att dem inte var borta som ex. antal andra skor som försvunnit med åren. bl.a. ett par svindyra nya skor som jag glömde kvar efter en basketträning, åkte tillbaka dagen efter och kollade om dem var kvar, men icke.. nåja, jag sitter faktiskt med dem på mig nu, tänk att man kan bli så glad bara för ett par skor, det är sjukt egentligen

nej, nu ska jag fortsätta pussa på mina vans och sedan ska jag plugga lite engelska :)

hade

/CARZOOR


btw, såhär glad blev jag när jag hittade dem:

det har hänt en hysterisk grej!

okej, så här började det. pappa bestämde sig för att lufta elementet i mitt rum. (vi har inte gjort det på 14 år). som ni vet kan det bli ett fasligt tryck i de där elementen och det rinner ju vatten i dem. pappa var smart nog och tog bort hela pluppen på ena sidan på elementet så det spruuuuta vatten! det var som en flod som inte tog stopp!!! mitt rum fylldes med svart illaluktande vatten. (jag har trägolv, och det förstörs av vatten). familjen drabbades av panik och sprang runt med handukar hit och dit för att få upp allt vatten från golven. det kanske var 10 cm högt vatten i halva rummet. man gick liksom runt och plaskade. och elementet slutade inte att spruta! pappa satt med sitt finger i elemthålet han hade tagit bort pluppen ifrån men han satt i en dusch av elementvatten ändå. efter mkt ringande hit och dit, till grannar som kom över och hjälpte till, släppte trycket och vi kunde sättaa på ploppen igen. nu var det bara att få upp allt vatten och hoppas på att trägolvet inte ska brakas upp... nu efter denna långa 4 timmars procedur kände jag bara att behöve dela med mig av det här. HA HA och åter HA!
/// HAVE A NICE EVENING GUYS, the one and only freddzzooor..



kommentarer!

ja, det var grymt längesen man fick lite kommentarer, cred till er 3 som kommenterade inlägget nedan, det får en faktiskt på gott humör :) you make my day! förmodligen freddans också när hon får syn på det.. haha, nej men glad blir man alltid.

samtalar med amanda och pratar om idol som vi ska gå på (igen) live den 21/11 tror jag det blir, exiting! alva följer med också :) sen dagen efter tar vi en tripp till deras hotell på stureplan (?) (osäker på vart de ligger..) och försöker få oss en liten pratstund, vilket nog inte är så troligt men men.. synd att lars åkte som sagt var, han var klart bäst! alice, johan och robin e är också grymt bra, men ingen klår lars, haha!

nu ska jag snart sova -- imorgon är det en ny dag!
sov gott

/CARZOOR :)


bild från den 17/10

VAD SKA MAN SÄGA?!?!?!?

LARS ÅKTE UT UR IDOL IKVÄLL! SKANDAAAAAAL! VI HAR FÖRLORAT VÅRAN RÖST-KUNG!

AH AH AH :'(

SKAN-DAL!!!

Kvälls-inlägg

god kväll bloggen. har inte så mycket att berätta dagen till all ära faktiskt. imorgon är det fredag. skönt. har 20 engelska glosor och jag kan dem inte. ska ha läst ut en bok, är på sidan 20. det går alltså inte så bra just nu. men va gör det om 100 år liksom? äh, det ordnar sig. jag får helt enkelt läsa som ett djur hela kvällen tills ögonen ploppar ur.. eller något i den stilen. precis, vad e deeeetta?!?! where are you guys? våra trogna bloggläsare? hux flux försvunna liksom.. svettlana? du sviker väll oss inte? frida? var är ni? nästan så att jag börjar sjunga hanna hedlunds "hallå, hallå, de här e X22, jag söker efter dig.. jag anropar, försvunnen austronaut.." nej, skämt å sido.

jaja, man får bloggeli-bloggeli-blogga sålänge tills ni läsare kikar fram igen, vad ska man göra annars liksom? förresten, mitt uttal "bloggeli-bloggeli-blogga" har nämligen att göra med en skön imitation-video på förra idol-juryn. ni vet.. kishti (you gotta love her) daniel (skönaste killen ever) peter (glasögon-snubben) och clabbe (ja, vad ska man säga, sköna kisar helt enkelt). ni får iallafall videon här nedan.. nu ska jag läsaläsaläsa! hörs imorn!



/CARZOOOOOR

Godkväll

helgen närmar sig med stormsteg. kul för vissa, mindra kul för de som ska plugga hela helgen. (alltså mindre kul för mig)... inte vet jag vart alla våra läsare har tagit vägen, men jag och carri skriver på och hoppas på att de ska hitta tillbaka till denna coola blogg. http://www.superkussarna.blogg.se/ liksssooom! hallå har ni glömt adressen eller? den e väl inte så svååååååår?

min kväll består av plugg....... se på tv? nåt på tv? man kan ju alltid gå in på www.tvplaneten.se och kolla! :D
sen imorn ska jag.... myyyysa. sen på lördag ska jag plugga........ asså jag har inget att skriva hallåååå!! shiet panik! man blir liksom inte så motiverad när man inte har några läsare! aaaah!

förresten.... har ni sett high school musical 3? den e så bra! men ni måste ha sett 1an och 2an oxå! den har fått väldigt dålig kritik i tidningarna, typ: "håll era barn borta från high school musical 3". MAN BAH??? eeh okej. bara för du e 45 år, singel och barnlös! .....okej ingen kanske fatta det där? men de va ett skämt som drogs idag. internskämt kanske man kan kalla det? väldigt tråkigt sådant i vilket falll....


wohoooo. vad har ni för tankar kring HSM 3? skriv gärna i kommentarfältet!
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF........reddzzzor

DAGENS KÖP!


Skitbra skopåse. efter en svettig dag på gymmet så vet man ju att svetten både absorberas av tyget i skon och läcker ut i sulan. så det ända vettiga man kan göra för att inte göra alla sina kläder till svett och smuts är att hitta en sån här schysst skopåse från Gucci. kostar runt 5100 SEK. jag ska iväg och köpa en typ .... NUUUU! gör som jag och svetta inte ner alla dina andra kläder när du lägger allt i din gemensamma sportbag. Nu ska jag sova bort min förkylning så jag kan använda min nya påse. (man kan ju inte träna när man är förkyld)
Ha det bäst i höstmörkret mina vänner. MVH the one and only Fredzzooor

step up



- Förmodligen världens bästa film. efter i am legend såklart och ex antal andra. men bra som fan är den!
Hemma idag med. Såg att step up gick på canal+first imorse och bänkade mig framför tv:n och bara myste. Nu står One Tree Hill på schemat! Hur har ni det?

/CARZOR

i hear jerusalem bells are ringing

dagen kortfattat:

2 ½ men,
chillat med bullen bus,
jobbat engelska,
haft föreläsning,
andra avenyn,
1 timmes bussresa,
plugg.


oj, jag har hunnit med mycket idag! hua mig. väntar på att bloggen ska uppdateras av min kära kusin som nu befinner sig hemma hos sig igen, tänkte bara att ni ville veta lite lätt sådär.

nu ska jag sova - klockan 20.46 en vardag. inte illa! jag har tagit mig i kragen.
puss på det

hade
/CARZOOOR


design

hellooo! hur är det med er? eller dig kanske? vet som sagt inte hur många som läser denna blogg, alltid trevligt med kommentarer :) yes, nu kommer the big question. hur fan gör man en snygg design? hade photoshop förut men helt plötsligt försvann det bara från datorn och ja, jag e inte så insatt i det där.. paint funkar väll alltid men det blir ju inte lika snyggt. så om någon har väldigt höga (eller åtmindstona ganska höga) photoshop-skills så får ni gärna höra av er om ni skulle kunna tänka er att göra en header åt oss. hoppas bara det e okej för freddzooo.

jahopp. vad har hänt idag? ingenting actually, jag har varit sjuk.
tråkigt.
tråkigt.
tråkigt.

nu ska jag slösurfa lite, sedan ska jag få i mig något att äta, har inte ätit nåt på hela dagen. bad, i know.

pusSs

/CARZOOOR


(gjorde någon ful skit i paint häromdan, och ja, ni får skratta! haha)

you say life is a song...


hejhallå bloggen! här får ni en bild från ikväll då vi var hos våra farföräldrar på middag, farmor/mormor fyller nämligen år idag, GRATTIS GRATTIS GRATTIS! :)

nu ska vi tare lugnt framför beck som går på tv4+, dock är det reklam nu, därav uppdateringen.
hoppas ni haft en fin kväll!
PUSS

/CARZOOOR

löördag

hello sunshines

how are you? här ere bara braa. sitter och tittar på idol eftersnack på tv4.se/idol, freddan likes. hon sitter helt paralyserad med uppspärrade ögon. förmodligen åt katrin schulman. eller juste! har hon inte tagit tillbaka sitt polska efternamn zytomierska (?) hon är sinnesjuk i vilket fall som helst (ursäkta...)

nej, nu ska vi chilla

hade gööött
bilder kommer senare

PÖSS

/////CARZOOR

(jaq hittade en väldigt gammal bild på mig, jaja, den bjuder jag på)



nattinlägg...

god morgon! ... eller okej, god natt kanske passar bättre?

okej, vad tyckte ni om idol ikväll då? lars e annars min favorit och han e såå grym, men idag.. nej gubben, vad händee? jaja, jag älskar dig iallafaaall! grymma brillor tycker jag åtmindstone!

nu -- sova i think.

ha de gööött
hörs imorn
XOXO

Carzooor


(här får ni även bilden freddan lovade att hon skulle ladda upp förut...)


IDOL 2008

har just kollat klart på fredagens underhållning. Hjälp! Lars skämde ju verkligen ut sig. haha men sköön var han! här kommer en lista om vad jag tycker om alla deltagare. (skriver inte om sepideh, hon åkte nämligen ut ikväll)
Lars: skön kille som driver med idol
Johan: liten kille som har satt in fingret i kontaktuttaget. men söt är han.
Anna: super fin röst, tycker hon förtjänar mer cred från juryn
Alice: söt liten tjej med hes röst. gillar henne men skulle in bry mig om hon åkte ut
Robin B: fjortiskille, skitful täbbfrilla!
Robin E: cool rockkille, gör alla låtar han sjunger till riktiga rockhits
Kevin: duktig kille som lärt sig svenska på 9 månader...

Här kommer en het bild på Lars (carrzans favorit)... det börjar verka kärlek banne mig!

hitta ingen, lägger in en senare :P
/freddddddd

RSS 2.0