don't look back in anger, i heard you saaaaay

godkväääll! what's up?

för det första vill jag hälsa fredzzooo att hon ska få igen för bilden i förra inlägget.. för det andra måste jag säga att jag tror du klarar dig utan desperata hemmafruar ikväll kusin.. it's craaap! (om jag får säga vad jag tycker)... jag håller mig hellre till gossip girl, one tree hill och andra avenyn.. woho, now were talking! och för det tredje vill jag faktiskt tacka för dina fina lovord om mitt klassfoto. jag kan dessvärre inte hålla med dig..

vad händer nu då? jo, fört ska jag göra ett stegtest i matten, sedan ska jag ladda inför idol! vem e eran favorit av killarna som sjunger ikväll? min e helt klart johan eller laaaarS!


tittade vad jag hittade på facebook... kanske kan hamna under rubriken dagens outfit?
vad sa ni? en gång till? jo! klart ni ska få ett inlägg fullt med random bilder på freddan någon dag! if fredzo don't kill me, she only makes me stronger.. eller något sådant


mooooorskors!
carzoooro

Sjuk?

idag känner jag mig lite småsjuk, ont i halsen och öm i kröppen. men de e nog lugnt de har väl sina orsaker om man säger så. idag har min klass spelat basketmatch mot 2or och 3or. vi slog dem sååå håårt! satt mest på bänken men ändååååå. jag menar, är man en bra hejjarklack så e man liksom.

pizzapiizzapizzzzzzzzzzza till middag. tjejerna i klassen ska ha en liten get togheter ikväll. mysigt säger jag som missar desperate houswifes! faan att kvinnan inte ska ha kanal 5.

annars mår jag bra, tontals läxor men de e ju alltid kul  jippppiiiiie.. Snyggt klassfoto förresten Carrzzo! Du blev helt klart bäst på fottot ;) lägger upp mitt när det kommer ut på internet, OM det kommer ut på internet.

Med andra ord känner jag mig varmt välkommen tillbaka av den fina kommentaren jag fick av "Anonym" i mitt förra inlägg.
TACK MINA VÄNNER; vi hörrzzzzzzzzzzzzz // Freddzzzoor

Här hitta jag en gullig fjortisbild på Carro och hennes homies. ENJOY ! :D


klassfoto

PPPPUUUUHH! NU KAN JAG ANDAS UT! INGEN KAN VÄLL HA MISSAT ATT MIN KÄRA KUSIN ÄR BACK ON TRACK?! det var scary ett tag där alltså...

och nej, det var oroväckande faktiskt inte jag som skrev "Svetlana"-kommentaren. kusinheder!


idag bjuds det på årets klassfoto. håll till godo. (anteckningarna jag gjort lite överallt förstår nog inte ni, internskämt...)


FILÅÅÅÅT!

nu e jag tillbaka! ledsen mina trogna läsare att jag har varit borta ett tag. jag gick i ide...... men nu e jag back on traaack! nu sitter jag här och bloggar som jag gjorde på den gamla goda tiden. carroo jag lovar att de va du som gjorde den där svetlana kommentaren. hahaha.  :D eller huuur? Eller det kanske va nån som hette Svetlana som gillar mig extremt mkt och som faktiskt saknade mig här på bloggen. jag blir direkt rörd ;')

så, vad har hänt i mitt liv de senaste dagaarna? jag har vart på oddmollys svindyra utförsäljning! de borde vara olagligt att kalla den utförsäljningen för utförsäljning. Ska inte en utförsäljning va förhållandevis billig?! nejnejnej säger odd molly som tror att de har de cooooolaste kläderna i världen som de kan sälja ut för lägenhetspriser, seriöst...

imorn står gympa högst upp på schemat. sen längst ner på schemat över måndagen den 29 september står det barnvakt. jipiie yooo jiipiie yeyy
förresten, har idol slutat eller? saknar det så mktt.. vilka dagar går det på?

ANDRA AVENYN HAR KOMMIT TILLBAKA MINA VÄNNER: hahahahha töntserien for life. äntligen lite kul framför tv rutan. jag e fast hahahah.



här e mina troga vänner från aa. vem e eran favorit?
hälsningar the one and only freddzzzoor

uppdatering.....


en bild.
det är vad jag kan bjuda på idag. hoppas ni känner igen mig vid detta laget, ni kan ju alltid gissa om jag står till vänster eller höger. bara för nöjets skull liksom..
ledsen för dålig uppdatering, men jag sitter och tänker dagarna i ända.. på hur mycket jag saknar freddzoros roliga gamla inlägg.. FREDDAN, NU SKRIVER DU ETT PAR RADER! LÄSARNA VILL INTE DRAS MED MINA INLÄGG RESTEN AV LIVET!



nu ska ja tugga citron
/carzooZZZ

...

har inte mycket på hjärtat. förutom att jag är benägen att hålla med en viss "Svetlana" som kommenterade inlägget nedan.. we miss her to!

..



oh ja, freddan visar skillsen på studsmattan... 1 ½ år sen skulle jag kunna tro.


/carzoooo

lördagmorgon

hallå bloggers! för det första måste jag be om ursäkt för den kassa uppdatering dem senaste dagarna. vart håller min kära kusin fredzzo hus? och för det andra måste jag säga till "sonja" som kommenterade förra inlägget, sara är en kompis i skolan, det är alltså inte våran blogg, utan min och min kusins. haha, roligt att någon kommenterar iallafall, fortsätt med det! vad händer idag då? inga planer än sålänge. man får ta dagen som den kommer helt enkelt. kanske ska på en fridrotts avslutning med en kompis lite senare sen. annars ere chill som tusan.

nu ska jag läsa lite andra bloggar, man måste ju vara uppdaterad om vad blondinbella  mfl. hade på sig för outfit igår liksom, annars e de katastrof.. 

god morgon
/carsor

kungar av sand

jag säger bara det: skoljogg



sara och jag i väntan på bättre tider

puss
/carzoo

tisdag - time for school

hallååå. lägeeeet?
ska snart iväg till skolan. eller.. snart och snart, om en timme ungefär. annars händer de inte så mycket, har seminarium på torsdag, surt liksom. men de e bäst att få de gjort. har gjort en grym grej i paint btw, haha, lite annorlunda mot photoshop och dem där.. funderar på att skaffa en annan header, men man måste ju fråga freddzzoro föörst.

just det! nu ska ni få höööra om en kille som alltid kliver av på sammabullhållplats som mig när jag ska hem.  okej, let's go. jag går alltid av först, före honom vill säga, sedan springer han om mig upp för en backe, sedan stannar han alltid en liten stund och filosoferar eller vad de nu är han gör.. då går jag om honom igen, men då springer han som en galning igen förbi mig, sedan traskar han fram lugnt, sen när jag kommit om honom, igen.. ja, då springer han hela vägen hem..

idag ska jag fråga om han vill att jag ska krypa hem, så han slipper springa..


godmorgon
/carsan

godnatt

ja, det är väll det som återstår att säga - godnatt! hade bestämt mig för att gå och lägga mig tidigt ikväll, eftersom jag varit sjuk i princip hela veckan, är mycket bättre nu, men sömn skadar ju aldrig! har även snackat med min kära vän amanda i timtal, haha, våran humor alltså.. ojoj!

nej, för mycket babbel.
sov goooott

puss

/carsrii

mamma miaaaa



im obsessed!

ha de brabrabra,
/carsor

barnvakt...............

idag har jag vart barnvakt till mitt sjuktjobbiga men ändå så gulliga barvaktsbarn. man orkar högst va med henne i 2 timmar, sen får man nervösa sammanbrott av hennes enorma lekbehov. ett försök att hålla henne sysselsatt var att jag stod bakom en dörr och hon slog dörren mot mig. hoho jättte kul, när den smacha in ansiktet och jag fick feta fläskläppen!

en dag kvar i skolan! sen heeelg, fett skönt!



klockren lapp, hahahhaha. en lapp om att slippa skriva en lapp.
hoppar våra läsare är tillräckligt smarta för att fatta min humoor.
pusssss freddster


afternoon



en bild. bara sådär. jag till vänster och till höger någon liten tjej som bara dök upp ur tomma intet..

hur har ni det?

puss
carzzaan

freddzo och hennes broder in action



jag säger då det, syskonkärlek! ojoj.. jag ber även denna gång om ursäkt över att ljudet ej funkar..

/carzuu

sköna grab'S



tjo.
allt jag hade på hjärtat idag, annars kollar jag på tv 24/7 och zippar penselin hela dagarna. nej, faktiskt inte. men sjuk är jag, sorligt nog. man får hoppas de går över helt enkelt.


god kväääll /cARZI

orientering

finns det nåt värre? den ända fördelen med orienteringsfriluftsdag i skolan är att man slipper jobbiga lektioner och att man börjar sent! började 11.30 i morse, det va rikitgt sköönt! men jag va såklart helt slut efter 2 timmars orientering i skogen. JAG FICK FETA SKAVSÅREN SÅ JAG LED VERKLIGEN plus att jag svettades (hade alldeles för mkt kläder på mig) aha, vad vill de att man ska göra då? ta av sig jackan och de 5 tröjorna och slänga dem bakom en buske för att sedan försöka leta upp den där busken för att ta hem sina gods. nej tack. dessutom så regna det så jag blev helt blöt ! sen ramla jag ner i blåbären så jag blev helt blå över hela kroppen.  aja klara iaf att ta alla kontroller. (jag gjorde ingenting kan jag ju säga, höll varken i kartan, kontrollpappret eller kompassen) GOOD JOB!
vilket är ert bästa orienteringsminne?



här e jag och en kompis. har just hittat första kontrollen...

the old times


here you have us liksom. ojoj, måånga år sedan!


och med det säger jag godnatt

/carzzaana

tuesday

ja, där fick ni ta del av mina engelska-skills. happy you liksom. skrev nyss en inlägg om att vi want comments, men det lät to desperat, så nej. det gick fet bort!

tisdag idag.. vad händer då.. hm, låt mig se. jag är sjuk. igen. jag kollar på världens bästa one tree hill. igen. jag gör inte mycket. igen. sorligt.


ha en trevlig dag, och ha inte för kul, tänk på mig.
nej, det  var ironi, ha kul. man lever bara en gång.

pusssss.
/carzzzan

what to do

hejhejhej bloggen. ja, de är frågan: what to do. gör ingenting, sorgligt nog. men om ett par tre timmar, ska ja möta upp min kompis amanda på stan, sedan blir de bio för fulla muggar. mamma mia står på schemat.. igen! men den e ju så sjukt bra, så.. va gör de liksom. de e väll så min söndag ser ut, plugga måste jag göra också. det borde jag faktiskt göra nu, istället för att sitta här. shape up carzaaan!

vad har ni för er denna soliga underbara dag?
det var ironi...

pussssss.
/carzor



here it is!

freddans liv i bilder:


dock inte jag till vänster, utan en annan superkusin. nämligen min bror.
dessa två skulle väll på något julkalas skulle jag kunna tro, pricken över i:et är att dem ser väldigt glad ut! inte sant?


här sitter dem igen, chillar som tusan.


igen. här spelar dem dock bräde. freddans favorit!


man kan även kalla dem för herr och fru tulpan, ros, nejlika etc.


ute på promenad hand i hand en kylig höstdag skulle jag kunna tro..


jag säger då det.. ett sinne för humor har dem då alltid haft!

hejsvejs

/carzooor

nej freddan, du tigger om deeeet!

hahahaha, nu är de kusinfajt vill ja lova, men här får ni faktiskt en väldigt gullig liten bild från freddzooors och mina bästa dagar. vi som 3-5 åringar skulle ja kunna tro. det e najsss. enjoooy.



/carzoor

du tigger om det

fyfan va den bilden e ful! tur att den e 2 år gammal. och vet ni vad jag hittade på datorn när jag kolla igenom sommarens bilder?  den här söta bilden på min super kussiiiin,  enjoy the pic!
//fredddsiii


carro gick på det där "om din hand är lika stort som ansiktet så har du cancer" citatet. En sekund senare slog jag in hennes hans mot ansiktet och hon fick en fet röd blämma i hela ansiktet. de va najs. eller hur caarrrii? :)

just det!

vet ni vad jag tänkte på när jag var hos mina grandparents i förmiddags? jo, här får ni freddaaans porträätt från i 8:an, hoppas hon inte hämnas med bilder på mig bara... då är de inte så kul.. :(

hörs imorn, eller senare ikväääll.
/carzoooro


ben & jerry's


nu ska ja njuta utav ben & jerry's fossil fuel. stod och velade där ett tag mellan chocolate fudge brownie, chunky monkey och cookie dough, men det blev denna till sist. ångrar mig lite faktiskt...

trevlig kvääääll!
/carzoooz

idol 2008


snubben är grym!

hörs senare!

/carzooooor

fredag morgon

tjingeeeeling! är sjuk idag, not so fun. har alltså inget speciellt för mig, förutom att ligga och kika på nickelodeon, nu ska visst jimmy neutron börja också, that's najzzzzZ!

nu glömde ja bort va ja skulle skriva.. bara sådär liksom. återkommer senare foxes.


här får ni en gangsta-bild istället.

xoxo. carolzzz

happy me, happy you

god eftermiddag! eller något i den stilen. god kväll kanske. eller god lunch.. vad vet jag liksom?
kom hem från skolan för ett tag sedan, hade ph-samtal, vilket alla duktiga elever har varenda vecka med sin handledare. nejdå, nu ljög jag. fy skäms! alla har det. absolutely aaaaall! så är läget just nu. jag fick förresten knappt något gjort idag, eftersom jag och min vän philip satt och snackade om poker och diverse andra saker in ages. bad. som tusan.

på vägen hem från skolan stannade jag till och köpte en glass och en frida-tidning, var ju liksom tvungen att läsa om all the famous bloggare idag. bl.a. kenza, blondinbella, kissie, stinalee mfl. man måste ju förbereda sig liksom. snart kommer ju jag och freddzooo ta bloggvärlden med storm. eller hur freddaaaan? förretsten! jag är damn avundsjuk på att du får vara med i skolkören :( jag blev avstängd ifrån min kör pga. för att jag sjöng i en för hög stämma och när jag väl hade börjar kunde jag inte sluta, det var inte så kul... :'(
nu ska ja ta mig i nacken och läsa vidare i min tidning, har ju trots allt bara läst om kenza änsålänge.
här får ni förresten en feting bild jag knäppte imorse eftersom jag inte har några funny pics.. dock bara på mina jeans och skor när jag sitter i en sjukt konstig ställning... men va gör de om tusen år liksom? conversen är dock inte lika vita längre...



/carziiiir

ambitiösa mig... eller jag?

har slutat skolan, sista lektionen var gympa. svettit som feine! vi körde catch the flag. as kul faktiskt! snart ska jag tillbaka till skolan och sjunga i skolans kör. det e helt frivillig men eftersom jag e så FRUUUUKTANSVÄRT ambitiös så gör jag såklart det. dessutom får man 50 extra poäng :) trlalala jag sjunger som en Gud trlalala....
nu kommer du bli avundsjuk carrzan men vi sjunger faktiskt mamma mia låtar i kören. bland andra "lay all your love on me" och "I have a dream"..

sen ska jag hem till min kompis maggie och käka lite middag... det blir hämtmat från american tasteaway som vanligt :) så jääävulst gottt! och gissa  vad som händer sen?! FRISKIS OCH SVETTIS SÅKLART!

Puss på er mina älsklingar,
er trogne bloggerska F.



det här är min skolkör. can you imagine hur vackert det låter när vi sjunger ?

gör som blondinbella, ge idol en chans!

http://www.blondinbella.se/2008/september/visst-ger-vi-idol-en-chans.aspx

det var allt jag hade på hjärtat denna onsdagsmorgon, ska snart iväg till skolan.

ha de brabrabra.
hejhej!

uppdatering sker ikv.
pUUsss. carzan


idol, idol och åter idol!

nej du freddan, jag är då inte emot idol, inte alls. jag ser det snarare som en stund i ett överflöd av lyx när jag sitter där i soffan, smäller i mig cheese doodles och dricker så mycket läskeblask.

och fredzzaan! jag är benägen att hålla med dig angående juryn, klockren beskrivning säger ja bara. ojoj.
på tal om superkussen freddzo fick jag nyss en hel påse kläder av henne! tack min kära kusin, that was really naajzzZ of you! fick bl.a. en "puffkjol" som ja känner mig väldigt graciös i, kanske ska satsa på en framtid som balettdansös? you never know..

nu är reklamen slut i idol, baaaack to the reallity liksom

carziiii



hallå vad händer ikväll egentligen?!

för er som inte vet börjar idol 2008 nu ikväll ! på tv4 kl 20.00! spännande! helt ny jury... (ingen kan va värre än kischti biatchen) se på det om ni vill ha lite underhållning framför tvrutan. vet att många e anti idol men det e inte jag. e du det carro?


dagens låt: Dont want to close my eyes - Aerosmith
dagens youtube klipp: http://www.youtube.com/watch?v=YE2nTQ0rU8g

HÄR ÄR IDOLJURYN OCH BESTÅR AV:


ETT SKINHEAD, BLONDINBELLA OCH ROBINSON-ROBBAN!
kan det bli bättre?.... eh ja?

HÄLSNINGAR FREDDZORR GRRR


it's wednesday evening foxes and freddzo lyssnar på bsb..

god kväll kompisaaaar.
vad har hänt idag? inte ett skit. nej, nu ljuger jag. jag har varit i skolan, haft musik och matte föreläsning, franska också, för dem som ville veta liksom.. sedan var de idrott, hade konditionsträning, intervall löpning och pulstagning (?) najssss. eller nej, nu ljög ja igen. det var inte najs. de va jobbigt. som fan.

jasåååå minsann freddzzzoo, det är alltså vad du sysslat med! lyssnat på backstreet boys minsaaaann. du är härlig du suuuperkusin. ha-haa.

nu ska ja se på tv, med ännu en big size chokladkaka och ännu en cappu.
..nej, sorgligt nog inte, men man kan ju drömma.
förresten har jag kvar halva "chockisen" från igår, så man får se liksom..
tjingeling!

xxx.carzooororoororor.


juste! köpte även nya converse idag, på nilsons var de visst, se dääär!


Chilla på gottandet Carro! Lyssna på BSB ist!

hahaha KING SIZE MARABOU DAIM! du e rolig du! hahaha e det cappucino med daim smak oxå? :P
till skillnad från min superkusse så har jag faktiskt tränat idag. skitskööönt!
jag ska ge dig lite vettig musiksmak för den delan oxå - samtidigt kan jag ju ge mina trogna läsare lite gött att lyssna på :)

Cliffs of Dover - Eric Johnson (sköööön smooove låt, man liksom bara njuter när man lyssnar på den)
Drowning - Backstreet boys (försök hitta en bättre och gulligare lååt! för lite extra så ska ni se videon på youtube. kom ihåg att ni måste se den som heter wet version!)



här får ni en skön bild på sötnosarna! PLUS DERAS AUTOGRAFER!
smoova hälsningar fredzor

a cup of cappucino



mys.
har förövrigt lyssnat på mamma mia soundtrack hela dagen. najs.


/ carzor


det är schtek


innan min fina "cat im a kittycat" dans bröt ut, hos joziiiii.

godkväll /carzor


i can still recall, our last summer..

tjo tjillivippen.
hur är lääääget? här e de fingemang, kom nyss hem från skolan, och ska snart börja packa lite lätt, ska hem till min kära far idag. 

igår då.. var på stan och bio med alice, såg mamma mia! och ja, den var så grymt bra! det är sinnesjukt! världens bästa film, ni som inte sett den, se deeeen! de e värt de vill ja lova! har ju inte blivit så mycket bilder på sista tiden heller, och det beror på att jag har usb-sladden hos pappa, så de kommer ett riktigt bild-inlägg senare ikväll, (om ja kommer ihåg vill säga), men det ska de nog inte vara några svårigheter med ska ni seee!

nu ska ja dricka vatten




pusssss.
/carzor

RSS 2.0