let's dance, get on the floor..

haaajj!

fredag idag. grymt skönt! klockan tickar så jag ska fatta mig kort. klockan är ju snart 20.00 haallå! och vad börjar dåå? jo! LET'S DANCE med blondiiiisbellis och maybe brunettberra i ett hörn. lite lätt grymma!

en dagens outfit (ännu mer trendig än gårdagens) kommer in efter let's dance. vid halv tio, kvart i tio sådär. nu vankas dipp med holiday-smak (godaste, enligt mig) plus en massa nyttiga vegetables. fingemang.


höööörs!
/////CARRZOOOOOROROR


messi y brunettberra

Hallonsmoothie

hej dääär!
idag är det torsdag. det är den 15 januari, klockan är ca 16:28 och jag sitter och smuttar på en himlans god smoothie jag gjort alldeles själv, *applåder* med hallon, blåbär, banan (inte så gott, men ändå) och jordgubb, riktigt gooott!

har haft en väldigt soft dag i skolan idag. 9.00-12.15 eget jobb, för min del matte och engelska. 12.15-14.00 föreläsning. väääldigt soft alltså. kommer snart ut en fin dagens outfit, lägger ut den om ca 10-15 min. häärligt, right? längeseen!

nu ska jag fota!

XOXO

////CARZZZOOOOR



Ångest

imorn börjar skolan efter ett långt jullov. och de känns ju allra minst kul. ångest är den främsta känslan jag känner. komma tillbaka till alla prov, läxor, redovisningar mm. Men det är bara att ta en tugga av det sura äpplet och göra det man ska. för efter sportlovet är det bara en transportsträcka till sommaren.

här sitter jag och pluggar till olika grejer som ska vara klara i veckan.
klädsel: pyjamas (inte bytt om, orka göra det om man ändå bara ska plugga)
matvana: inte ätit lunch (orka gör det när man åt frukost 12)
dagens youtubeklipp: http://www.youtube.com/watch?v=0_lrKhmx2WU
dagens citat: "If this sentence looks write, you're in for a tough termin."

// F

depp..pepp

hej kompisar.
vad händer?

själv sitter jag här och håller på att somna, not good.
jaha, och så har skolan satt igång igen, nej, nu pratar hon om den där jävla skolan igen tänker ni. sorry! jag måste bara avreagera mig lite (är det inte sånt man gör i en blogg?) juste! wops, nu var jag dryg.. sorry again. säger som jag brukar säga: nemen oke. (egentligen ska det vara nej men okej. men om man säger de fort blir de så mycket roligare. äh, shit the same. till själva ämnet. har idag haft en föreläsning om vad våra kommande trådkurser ska handla om, en kurs började idag och ska hålla på ända till vecka 14 (veckan innan påsklovet). undra hur mycket man då kommer få rabbla upp på seminariet.. usch, hate iiiit!

jaja, nu ska jag gå ner och köpa lite ben & jerry's och njuta av att det snart är helg.
big kiss

/CARZOOOR


RSS 2.0